files-empty house door bed twitter facebook

Villavagnsfest 12-15 sept

Villavagnsfesat  12-15sept

Förra årets succé är tillbaka – ännu större och bättre!

Välkommen till årets höjdpunkt för dig som älskar villavagnar och fritidshus! På vår villavagnsmässa i Häggum bjuder vi på fantastiska kampanjpriser, spännande tävlingar och massor av inspiration för ditt drömboende.

Vi har laddat upp med ännu fler begagnade villavagnar, och du får dessutom chans att se våra fabriksnya modeller som Kielder och Westcoast. I år presenterar vi stolt PREMIÄREN av Beverley, som kommer både i 2- och 3-rumsvarianter!

Fabriksvisning – se hur vi bygger våra egna fritidshus, och upptäck våra villavagnsplatser runt om i landet. Missa inte heller vår inredningsbutik Sister's Corner, som håller öppet hela helgen.

Vi bjuder på lättare tilltugg till alla våra besökare, men för att säkra din plats, maila oss på info@villavagnar.com med antal personer och dag ni kommer. Boka nu – du har också chansen att vinna en övernattning i en villavagn någonstans i Sverige!

För dig som vill stanna över helgen finns det begränsat antal platser med el för husvagn eller husbil, så reservera din plats redan idag!

Ses på mässan – missa inte chansen att förverkliga din villavagnsdröm!

Tillbaka till nyheter